Tentang Kami

Guangzhou Weimai Chi Trade Co., Ltd. didirikan dina metropolis internasional Guangzhou,Fokus dina rupa-rupa industri produk iklan,Aya stiker mobil,Ngaliwatan hiji liang,pilem laminating tiis,banner,Unggal mesin percetakan jeung tinta,Aya parabot tampilan,Kami komitmen ka nyadiakeun produk kualitas jeung bahan jasa iklan keur pembeli sakuliah dunya。Kusabab mitra agénsi dagang kami di unggal kerjasama buana,Ku sabab kitu urang oge nawiskeun rupa-rupa layanan perdagangan produk impor sarta ékspor,I Divisi di paméran jeung industri percetakan iklan Fair taunan anu kualitas luhur konsumén asing nganjang parusahaan urang na ngabahas kerjasama nu patali bisnis。Tulus hatur sagala jalan ka ngarojong konsumén urang,Duaan nuju hiji ngembangkeun win-win,Babarengan pikeun nyieun hiji produk iklan bisnis perdagangan hadé!

GUANGZHOU WEMATCH AD.MATERIAL CO., LTD. lokasina di Guangzhou, Kota kosmopolitan Cina. Urang difokuskeun sagala jinis produk industri iklan, kayaning PVC napel diri vinyl, visi hiji jalan, pilem lamination tiis, PVC banner flex, printer inkjet, tinta printer, mintonkeun,jsb. Urang bunuh diri mun maturan bahan iklan alus sarta jasa pikeun konsumén ti sakuliah dunya. Salaku urang gaduh mitra gawé babarengan dina unggal buana, urang ogé bisa nawiskeun rupa layanan dagang ékspor jeung impor. Urang ngagabung bahan iklan jeung paméran percetakan, kawas DPES, Pulo jeung Canton adil tiap taun na diondang konsumén alus urang hadir tur didatangan parusahaan urang ngabahas bisnis. We appreciate all the clients who support us and together we can achieve a win-win goal and create a better Ad product trading business.

Service online
Live Chat